Αποτελέσματα προκήρυξης υποτροφιών για συμμετοχή στο EUropa.S. 2017

Τρίτη, 4 Απρίλιος, 2017 | Eκδηλώσεις του Europe Direct ELIAMEPΕκδηλώσεις

EUD ELIAMEP LogoΤο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φοιτητές για τη συμμετοχή τους. Οι αιτήσεις που υπεβλήθησαν ήταν πολλές και αξιόλογες.

Η επιλογή των υποτρόφων έγινε με βάση την αριστεία από Επιτροπή που συστήθηκε από το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ και το Ι.Ε.Κ.Ε.Θ., η οποία κατέληξε στην επιλογή των τεσσάρων υποτρόφων (η παράθεσή τους γίνεται με αλφαβητική σειρά):

– Αυγητίδου Μαρία-Αθηνά

– Καραγκιούλογλου Παναγιώτης

– Παπακυριακού Πάρης

– Τσολλάκου Τζεσίνα

Οι υποτροφίες που θα χορηγηθούν από το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ καλύπτουν το κόστος συμμετοχής των φοιτητών στο συνέδριο EUropa.S. 2017, τη μεγαλύτερη προσομοίωση Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων στην Ελλάδα. Το EUropa.S. διοργανώνεται φέτος, για 8η συνεχόμενη επιτυχή χρονιά, στις 7–10 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – Ι.Ε.Κ.Ε.Θ. με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς επίσης και άλλων φορέων δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.