Η Αντιπροσωπεία συμμετέχει στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας (18/03/2017)

Δευτέρα, 13 Μάρτιος, 2017 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

20170318_panorama_banner_fixΣτις 17, 18 και 19 Μαρτίου θα διοργανωθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» με την υποστήριξη μεταξύ άλλων φορέων, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Η Αντιπροσωπεία θα συμμετέχει σε πάνελ το Σάββατο 18 Μαρτίου (15.00-16.30) με τίτλο «Από το Erasmus στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: ευκαιρίες κινητικότητας των νέων».

Ημερομηνία: 18/03/2017 – 15:00

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας είναι ένα πολύ-συνέδριο το οποίο απευθύνεται σε νέους φοιτητές και μη ηλικίας 18-35 ετών και το οποίο θα τους ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και σταδιοδρομία που προσφέρουν διάφοροι δυναμικοί κλάδοι/τομείς.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συμμετέχει στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας το Σάββατο 18 Μαρτίου (15:00 – 16:30, Αίθουσα Σκαλκώτα) διοργανώνοντας το πάνελ «Από το ERASMUS στο Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων».

Συμμετέχοντες

Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ & ΟΜΙΛΗΤΗΣ)

Jamar Jimmy, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βέλγιο

Γεωργία Αναστασοπούλου, Πρόεδρος Erasmus Students Network (ESN)

Στυλιανός-Μάνος Ανδρεάδης, Διευθυντής Asset Τεχνολογική, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες

Νατάσα Δεδούση, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Προγράμματος Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας, Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Κωνσταντίνος Σπατιώτης, Εκπαιδευτής Μη Τυπική Μάθησης, Συντονιστής Προγραμμάτων Συμμετοχής Νέων

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σάββατο 18/03

Πηγή: ec.europa.eu

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.