10/1/2013: Παρουσίαση του προγράμματος της Ιρλανδικής Προεδρίας

Παρασκευή, 4 Ιανουάριος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Η Πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος της Ιρλανδικής Προεδρίας που ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο Πρέσβης της Ιρλανδίας, κ. Charles Sheehan, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των εργασιών και τις πολιτικές προτεραιότητες της Ιρλανδικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 01/01/2013 έως 30/06/2013.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν επίσης, ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Ελλάδα, κ. Alfonsas Eidintas και ο κ. Δημήτρης Παρασκευόπουλος, Πρέσβης, Επικεφαλής του Γραφείου της Ελληνικής Προεδρίας. Η Λιθουανία και η Ελλάδα συμμετέχουν μαζί με την Ιρλανδία στον δεκαοχτάμηνο συντονισμό της Προεδρίας στο Συμβουλίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2013, στις 11.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Αθήνα).

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από τα Ελληνικά προς τα Αγγλικά και αντίστροφα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα  Κουγιούφα στο 210-7272105.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.