6/12/2013, Αθήνα: Εκδήλωση για το Βραβείο Ζαχάρωφ

Τρίτη, 3 Δεκέμβριος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στο Βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές Ευρωβουλευτές, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, καθώς και εκπρόσωποι ενώσεων πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός.

Η φετινή νικήτρια του Βραβείου Ζαχάρωφ είναι η Πακιστανή ακτιβίστρια για την εκπαίδευση Malala Yousafzai. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz απένειμε το Βραβείο Ζαχάρωφ 2013 στη νικήτρια, στο πλαίσιο πανηγυρικής συνεδρίασης της Ολομέλειας του ΕΚ τον Νοέμβριο στο Στρασβούργο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Όσοι δεν μπορούν να μεταβούν στο Γραφείο του Κοινοβουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω Livestreaming από το Κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα:  ww.ustream.tv/channel/europarlgr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθυνθείτε: Χατζηνικολάου Ευφημία, τηλ. 210 3271011 email: [email protected]

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.