5/4/2013, Αθήνα: Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας online

Τετάρτη, 3 Απρίλιος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, διοργανώνει την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα), στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας online» .

Εκπρόσωποι από τις τρεις δράσεις του ΕΚΑΔ (Saferinternet.gr, ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 800 11 800 15, και Safeline.gr) θα παραθέσουν στοιχεία αναφορικά με τη μη ορθή  και μη ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τους νέους, με στόχο να καταστήσουν κατανοητή την επιτακτική ανάγκη για πρόληψη και εκπαίδευση από μικρή ηλικία για τη διαμόρφωση ενός ασφαλέστερου διαδικτύου για τα παιδιά. Επιπλέον, εκπρόσωποι της βιομηχανίας θα αναφερθούν σε σημαντικές εταιρικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο μνημονίων και συνεργασιών με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως κεντρικοί ομιλητές θα συμμετάσχουν, επίσης, τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γεώργιος Κουμουτσάκος και Γεώργιος Παπανικολάου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Μαρία Καρακλιούμη, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming στο Κανάλι του ΕΚ: www.ustream.tv/channel/europarlgr Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στη διεύθυνση: www.saferinternet.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Βερόνικα Σαμαρά, Συντονίστρια του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου & Επικεφαλής της Δράσης Ενημέρωσης Saferinternet.gr. Τηλ επικοινωνίας: 6948 729493

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.