4/11/2013, Αθήνα: Επενδυτικές ευκαιρίες στις αναδυόμενες αγορές

Πέμπτη, 31 Οκτώβριος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA) και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT EBEA, σε μια προσπάθεια παρουσίασης των επιχειρηματικών ευκαιριών, που προσφέρουν οι χώρες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική), διοργανώνουν σε συνεργασία με την εταιρεία KPMG, εκδήλωση με θέμα «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15.30, στο μέγαρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ,6ος όροφος. Απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους προς την κατεύθυνση των αναπτυσσόμενων αγορών των χωρών BRICS,  καθώς οι προκλήσεις και οι απαιτήσεις των καιρών το υποδεικνύουν.

Στην εκδήλωση θα προλογίσουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ, ο κ. Νότης Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και ο κ. Βαγγέλης Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Συμβουλευτικού Τμήματος, KPMG.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι των Πρεσβειών των χωρών BRICS, στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών με σημαντική γνώση και εμπειρία στις ευρωπαïκές και διεθνείς χρηματοδοτήσεις καθώς, και επιχειρηματίες και στελέχη της εταιρείας KPMG, οι οποίοι θα αναλύσουν τις   προκλήσεις και τα εμπόδια που παρουσιάζουν οι αγορές των εν λόγω χωρών, αλλά και θα αναδείξουν τις τρέχουσες και επικείμενες επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται από συγκεκριμένα χρηματοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαïκών Οργανισμών, όπως η ΕΤΕπ ή άλλων σημαντικών Διεθνών οργανισμών στις ανωτέρω χώρες.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι την 1/11/2013) επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων του EBEA, fax: 210.3602413, e-mail: [email protected], τηλ. 210.3382258, 210.3625342.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.