2η Προσομοίωση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης-ενημερωτική συνάντηση, 3/2/2017

20170203_153320Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργάνωσε στα γραφεία του ενημερωτική συνάντηση σχετικά με την 2η Προσομοίωση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι καθηγητές είκοσι δύο σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους συνεργάτες του Κέντρου για τη διοργάνωση της Προσομοίωσης και έλαβαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για τους ίδιους και τους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, ο κ. Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην ΕΕ και στις περιοχές τις οποίες αφορά η Προσομοίωση.

Η 2η Προσομοίωση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διοργανώνει το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και θα αφορά στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τη στρατηγική της ΕΕ για τη Συρία και το Ιράκ, καθώς και για την απειλή του Da’esh. Στο πλαίσιο αυτό, στο Συμβούλιο συμμετέχουν περισσότεροι από 30 μαθητές από όλη την Αττική.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.