27/6/2014, Αθήνα: Σεμινάριο για τη νέα Ευρωπαϊκή οδηγία για τις καθυστερήσεις πληρωμών

Δευτέρα, 23 Ιούνιος, 2014 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, από τις 09.00 ως τη 13.30, η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πραγματοποιεί στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46) ένα ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα το ζήτημα των καθυστερήσεων πληρωμών και την εφαρμογή μιας νέας Ευρωπαϊκής οδηγίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η οδηγία αποτελεί μια σημαντική νομική εξέλιξη για τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), καθώς και για τους δημόσιους οργανισμούς στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ΕΕ. Θεσπίζει αυστηρά χρονοδιαγράμματα και σοβαρές κυρώσεις για πληρωμές, τόσο μεταξύ επιχειρήσεων, όσο και μεταξύ επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Το σεμινάριο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πρόβλημα των καθυστερήσεων πληρωμών, καθώς και για τα νέα μέτρα που τίθενται σε εφαρμογή για την αντιμετώπισή του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και την εκστρατεία ενημέρωσης, στην οποία εντάσσεται, πατήστε εδώ.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο εγγραφής που θα βρείτε στη διεύθυνση http://bit.ly/late-payment-greece.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Ολυμπία Βαγιωνά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στον αριθμό +30 210 66 60 400.
Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.