10/12/2013, Αθήνα: Εκδήλωση του EURES για θέσεις εργασίας στην Ευρώπη στον τομέα της Υγείας

Τετάρτη, 4 Δεκέμβριος, 2013 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και τις Υπηρεσίες EURES χωρών μελών της Ε.Ε., διοργανώνει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 (από τις 09:30 π.μ. έως τις 17:30 μ.μ.) στο TITANIA HOTEL (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση Ελλήνων Ιατρών, Νοσηλευτών, καθώς και άλλων ειδικοτήτων του τομέα της Υγείας, που επιθυμούν να εργαστούν στην Ευρώπη.

Στην ανωτέρω εκδήλωση, θα παρευρεθούν Σύμβουλοι EURES από χώρες της Ε.Ε. όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελβετία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, οι οποίοι θα συνοδεύονται από εργοδότες που διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας και που προτίθενται να προσλάβουν Έλληνες που αναζητούν εργασία. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η επιλογή της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους Συμβούλους, αλλά και η δυνατότητα συνεντεύξεων με τους Εργοδότες στο χώρο της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα, σε διακριτό χώρο από αυτόν της κύριας εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας με ιδιαίτερη εστίαση στον κλάδο της Υγείας. Παράλληλα, εργοδότες θα παρουσιάσουν το προφίλ της εταιρείας τους.

Δείγμα θέσεων εργασίας που θα προσφερθούν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στο τμήμα EURES (Εργασία στην Ευρώπη), ενώ το πρόγραμμα, οι χώρες και οι εργοδότες της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν στο τμήμα EURES “Νέα – Εκδηλώσεις”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με στελέχη του ελληνικού δικτύου EURES, στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr, gr01ea23@oaed.gr, gekar@oaed.gr.

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη στο MEDITERRANEAN HOTEL (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη).

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.