Το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ σας εύχεται «Καλό καλοκαίρι»

Τετάρτη, 30 Ιούλιος, 2014 | Top Post

Το κέντρο ευρωπαϊκής πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ θα παραμείνει κλειστό από τις 2 μέχρι και τις 24 Αυγούστου. Κατά την περίοδο αυτή, μπορείτε να απευθύνεστε στην κεντρική υπηρεσία Europe Direct στις Βρυξέλλες  ή σε ένα από τα άλλα κέντρα πληροφόρησης του δικτύου στην Ελλάδα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των κέντρων ευρωπαϊκής πληροφόρησης (EDIC) στην Ευρώπη παρέχονται εδώ: http://europa.eu/europedirect/meet_us/index_el.htm.

Με την κεντρική υπηρεσία στις Βρυξέλλες μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Καλώντας στον αριθμό 00 800 6 7 8 9 10 11 από οπουδήποτε στην ΕΕ. Η κλήση αυτή κατά κανόνα δεν χρεώνεται, ωστόσο ορισμένοι τηλεπικοινωνιακοί φορείς, τηλεφωνικοί θάλαμοι και ξενοδοχεία δεν παρέχουν πρόσβαση σε αριθμούς 00 800 ή χρεώνουν τις κλήσεις αυτές.

2) Στέλνοντας μήνυμα (sms) στο +32-472-6 7 8 9 10 με τη φράση «call me» για επανάκληση. Εάν ο αριθμός σας έχει απόκρυψη, θα πρέπει να τον αναφέρετε στο μήνυμα που θα στείλετε: κωδικός χώρας + αριθμός τηλεφώνου. Για την αποστολή του μηνύματος ισχύουν οι κανονικές τιμές χρέωσης της τηλεφωνικής εταιρείας σας. Αν λάβετε μήνυμα επανάκλησης στο εξωτερικό, ενδέχεται να ισχύουν τα τέλη περιαγωγής.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την κεντρική υπηρεσία Europe Direct είναι δυνατή τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 ώρα Ελλάδος. Εκτός των ωρών λειτουργίας μπορείτε να αφήσετε μήνυμα σε αυτόματο τηλεφωνητή. Η κλήση σας θα απαντηθεί στη γλώσσα του κράτους μέλους της ΕΕ, από το οποίο καλείτε. Εάν δεν μιλάτε αυτή τη γλώσσα, μπορείτε να ζητήσετε να σας συνδέσουν με χειριστή που μιλά τη γλώσσα σας, εφόσον πρόκειται για μία από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

3) Συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ: http://europa.eu/europedirect/write_to_us/index_el.htm

4) Μέσω διαδικτυακής συνομιλίας (chat): http://europa.eu/europedirect/web_assistance/index_el.htm

Σας ευχόμαστε «Καλό καλοκαίρι»!

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.