Συνέντευξη Τύπου για την Περιοδεία του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011 που ξεκινά στην Αθήνα

Τρίτη, 15 Μάρτιος, 2011 | Εκδηλώσεις

Μία μοναδική εμπειρία γνωριμίας με τον εθελοντισμό θα έχουν οι επισκέπτες της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων από τις 17 μέχρι τις 23 Μαρτίου. Πρόκειται για τη διοργάνωση της Περιοδείας του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού, μιας διαδραστικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται διαδοχικά σε όλες τις πρωτεύουσες των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, που αποτελεί τον Εθνικό φορέα συντονισμού του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού (ΕΕΕ) 2011 στην Ελλάδα, και το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης εγκαινιάζουν επίσημα την έναρξη του Έτους και την εκδήλωση της «Περιοδείας του ΕΕΕ 2011», η οποία θα λάβει χώρα στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων από 17-23 Μαρτίου και σας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011, ώρα 11:30 στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, (Βασ. Σοφίας 2).

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Λούκα Κατσέλη, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Άννα Νταλάρα, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης , ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Γιάννος Λιβανός, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Πάνος Καρβούνης και ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.