Επίσκεψη του Επιτρόπου κ. László ANDOR

Πέμπτη, 3 Μάρτιος, 2011 | Εκδηλώσεις

Ο Επίτροπος κ. László ANDOR, αρμόδιος για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Κοινωνική Ένταξη, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα, στις 4 και 5 Μαρτίου 2011.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, ο Επίτροπος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4/3, o κ. Andor θα συναντηθεί με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κυρία Λούκα Κατσέλη(ώρα 08.30, στο Υπουργείο) και θα ακολουθήσουν, από κοινού, δηλώσεις στον Τύπο (ώρα 09.30).

Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου (ώρα 10.00) που οργανώνεται στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Επίτροπος θα απευθύνει ομιλία προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής (ώρα 11.30, στη Βουλή), ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε έργο το οποίο έχει συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και αφορά την Επιχειρηματικότητα Ανέργων Γυναικών.

Την Παρασκευή 4/3, το πρόγραμμα του Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου (ώρα 18.30, στο Υπουργείο). 

Το Σάββατο 5/3, ο κ. Andor θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο). Στο Συνέδριο θα συμμετάσχει επίσης και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Joaquίn Almunia.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Επίτροπο  László ANDOR μπορείτε να αναζητήσετε από την ηλεκτρονική διεύθυνση

http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/andor/index_en.htm

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.