Επίσκεψη της Επιτρόπου κυρίας Connie Hedegaard(12 Μαΐου 2011)

Τρίτη, 10 Μάιος, 2011 | Εκδηλώσεις

Η Επίτροπος αρμόδια για τη Δράση για το Κλίμα, θα έχει, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς της.

Την Πέμπτη 12/5, η κυρία Hedegaard θα συναντηθεί με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει συνάντηση της Επιτρόπου με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, κ. Ιωάννη Διαμαντίδη. Στη συνέχεια, η Επίτροπος Connie Hedegaard θα συμμετάσχει, παρουσία και της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη, σε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους εξειδικευμένων ΜΚΟ και φορέων που ασχολούνται με θέματα Κλιματικής Αλλαγής. Το θέμα της εισήγησης της κυρίας Hedegaard θα είναι  «Μετάβαση σε μια Οικονομία χαμηλών εκπομπών Άνθρακα μέχρι το 2050 : Οδικός Χάρτης».

Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου(ώρα 13.30), που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Επίτροπος θα απευθύνει ομιλία προς τα μέλη των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το πρόγραμμά της θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και  Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Επίτροπο Connie Hedegaard μπορείτε να αναζητήσετε από την ηλεκτρονική διεύθυνση 

http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/hedegaard/index_en.htm

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.