Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του Σχοινιά στο πλαίσιο της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Παρασκευή, 29 Απρίλιος, 2011 | Εκδηλώσεις

Με την ευκαιρία της επετείου της 9ης Μαΐου (Ημέρας της Ευρώπης) και το γεγονός ότι το 2011 έχει ανακηρυχθεί από την Ε.Ε. ως το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα προσκαλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε μια εθελοντική πρωτοβουλία σε Ευρώ-μεσογειακό επίπεδο, αυτή της εκστρατείας καθαρισμού ακτών και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», που το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS συντονίζει για 16η συνεχή χρονιά!

Φέτος, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία αυτή και καλεί όλες και όλους σας την Κυριακή 8 Μαΐου στον καθαρισμό της παραλίας του Σχοινιά με απώτερο σκοπό την προστασία μίας εκ των πολλών Προστατευόμενων Περιοχών της Ελλάδας.

Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε μαζί μας στην προσπάθεια αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου, παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη διεύθυνση [email protected] το αργότερο έως την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Χρήσιμες πληροφορίες

-Επί της Ουσίας: Φόρμα Συμμετοχής – Παρακαλούμε συμπληρώστε την! msw8 - 259 KB [259 KB]

-Σημαντικό: Θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς από τα γραφεία της Αντιπροσωπείας προς και από την παραλία του Σχοινιά με λεωφορείο.

-Ιδιαίτερα χρήσιμο: Ο χάρτης της περιοχής και το σημείο συνάντησής μας! jpeg - 99 KB [99 KB]

-Δείτε επίσης: Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της εκστρατείας.2 Μαΐου,11.00 πμ, Αίθουσα «Γ. Σιώτης», Βασ. Σοφίας 2.http://ec.europa.eu/ellada/news/news/20110427_katharismos_akths_syntypou_agenda_el.htm

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.