Αθήνα, 21-22/03/2014: Ανεργία των Νέων – Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον

Τετάρτη, 19 Μάρτιος, 2014 | Εκδηλώσεις

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με την υποστήριξη των Δήμων Κηφισιάς και Περιστερίου, διοργανώνουν, στις 21 και 22 Μαρτίου 2014, Περιφερειακό Συνέδριο στους αντίστοιχους Δήμους με θέμα «Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον».

Το συνέδριο απευθύνεται στους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Αττικής και εγγράφεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Δήμαρχοι των Δήμων Κηφισιάς και Περιστερίου, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και φορέων κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Την Παρασκευή, 21 Μαρτίου και ώρα 18:00-20:30 θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Κηφισιάς «Αίθουσα Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» (Μυρσίνης & Διονύσου 2, Κηφισιά), ημερίδα με θέμα «Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον». Κεντρικές ομιλίες θα εκφωνήσουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Θα μιλήσουν επίσης τα Μέλη του ΕΚ Συλβάνα Ράπτη, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και Θεόδωρος Σκυλακάκης, καθώς και εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Σάββατο, 22 Μαρτίου και ώρα 18:00-20:30 θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι, στο Αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (Πλατεία Δημοκρατίας 1, Περιστέρι), ημερίδα με θέμα «Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον». Κεντρικές ομιλίες θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Θα μιλήσουν επίσης τα Μέλη του ΕΚ Θεόδωρος Σκυλακάκης, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και Συλβάνα Ράπτη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι νεοφυών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Και οι δύο παραπάνω εκδηλώσεις  είναι ανοιχτές στο κοινό.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.