Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Πολωνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ

Πέμπτη, 30 Ιούνιος, 2011 | Εκδηλώσεις

Tην Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 και ώρα 10.00, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Πρεσβεία της Πολωνίας στην Ελλάδα Συνέντευξη Τύπου  για την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Πολωνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης, ο Πρέσβης της Πολωνίας, κ. Michael KLINGER θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις πολιτικές προτεραιότητες της Πολωνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μαζί με τον Πρέσβη της Πολωνίας, του οποίου η χώρα αναλαμβάνει την Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου για το Β’ εξάμηνο του 2011, στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης ο Πρέσβης της Δανίας, κ. Tom NØRRING και ο Πρέσβης της Κύπρου, κ. Ιωσήφ ΙΩΣΗΦ, οι οποίοι θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση  για την Προεδρία της χώρας τους. Η Πολωνία, η Δανία και η Κύπρος  συμμετέχουν διαδοχικά στον 18μηνο συντονισμό της Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από 1/7/2011 έως 31/12/2012).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Carlos Martin.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8). Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από και προς αγγλικά/ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Κουγιούφα 210 7272105.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.